02 d’abril 2012

Fotos del mercat romà

La cinquena edició del Mercat Romà ha tancat les seves portes amb un espectacle de foc. Els organitzadors en fan una molt bona valoració i ja han començat a treballar en l'edició de l'any vinent. Aquest dijous continuen els actes de Setmana Santa a Llagostera. Tota la informació i les imatges d'aquest post són d'el poll.

















La cinquena edició del Mercat Romà de Llagostera s'ha consolidat com a una de les fires de referència de Setmana Santa a les comarques gironines. Unes 5.000 persones han anat passat pel nucli antic de Llagostera i els organitzadors confien en superar els 7.000 visitants al final del dia. Els actes acabaran amb un espectacle de foc a les 9 del vespre a la Plaça del Castell a càrrec de la companyia Drakonia responsable també de les espectaculars lluites de gladiadors. Els Manaies de llagostera segueixen costodiant tot el nucli antic i desfilant pels carrers. 


La cinquena edició del Mercat Romà de Llagostera ha obert aquest matí les seves portes transformant, el casc antic de Llagostera en un autèntic campament romà. Durant tot el dia es durant a terme activitats que culminaran amb un espectacle de foc a les 20:50.