28 de març 2008

Als manaies ens falta mala llet

Més de la meitat dels suaris d'aquesta web, en concret el 57%, consideren que els manaies hauríem de tenir més mala llet. Ho tindrem en compte. L'enquesta 1 també revela que hauríem d'anar més al gimnàs, tal com considera el 21% dels usuaris. Ballar rock'n'roll és la opció que han escollit el 15% dels participants. Només una persona considera que els manaies haguem de cantar nanes. Gràcies a tots els que heu participat. Ara obrim una nova enquesta, l'enquesta 2. Després del Mercat Romà i el Divendres Sant volem seguir omplint de contingut aquest web, però ens heu d'ajudar a decidir com.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo soc un dels usuaris que vaig botar que falta mala llet. Quan sortiu per divendres sant a vegades sembli que us costi agafar la llança. Tot i això us felicito per la tasca feta.

Anònim ha dit...

És que no és de porexpan. Però potser sí que haurien de mostrar un posat més seriós. No obstant, els soldats romans, acostumats a acompanyar condemnats a mort, s'ho deurien prendre de manera rutinària, i fent comentaris despectius i enfotent-se'n dels altres. Però la tradició diu que han d'estar callats i seriosos.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats perquè aquesta espectacular pàgina web. Ànims als manaies i teniu raó falta mala llet! M'agradaria saber si també feu sortides fora de Llagostera, sóc de Montbrió del Camp i actualment costa que la gent faci quelcom sense cobrar res a canvi. Per això qualsevol inciativa motivada per gent sense esperar res a canvi és un gran què. Per això ànims i , com diuen a Tarragona, PIT I AMUNT